HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

Eenentwintigste eeuw in de tuin. De plaats van een vrouw is al lang niet alleen in de keuken en in de kinderkamer, vrouwen zoeken vol vertrouwen gelijke rechten en kansen in bijna alle levenssferen. En hoe zit het met seks, die tot voor kort alleen voor mannen echt noodzakelijk en verplicht werd geacht? Wat is er veranderd in de intieme sfeer?

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

Laten we beginnen met verhalen

“Ik heb 25 kilo extra. Ik ben in de supermarkt om een ​​cake te kopen en in één persoon te consumeren. De rij bij de kassa is te lang, iedereen kijkt om zich heen, kijkt naar mij en ziet de enige aankoop - een taart, en draait zich dan met een grijns om. Of neem ik het misschien niet voor mezelf??? Misschien is mijn kind jarig? Heb je erover nagedacht? Natuurlijk niet... Natuurlijk, voor mezelf...'

Als de gemiddelde vrouw zich schaamt om toe te geven dat ze cake wil eten, wat kunnen we dan zeggen over seks? We hebben een vriend van net boven de veertig, uiterlijk de meest gewone, geen schoonheid. Ze is nooit getrouwd geweest, maar ze is actief aan het daten met mannen op een datingsite. En in een gewoon vrouwenbedrijf vertelde ze over haar laatste ervaring:

- Op de een of andere manier was het allemaal absurd. Poelozil vijf minuten, klaar en tranen. Toen zei ik tegen hem: “Nee, zo werkt het niet! Ga naar beneden en maak het af!"

We applaudisseerden hartelijk, maar de reactie van andere vrouwen was negatief. Ze waren verontwaardigd - hoe kon ze zoiets zeggen? Geen schaamte. Heeft ze zichzelf wel eens in de spiegel gezien?

En dit is de reactie van vrouwen die, zo lijkt het, een soort van solidariteit en sympathie zouden moeten ervaren, en bovendien, vrienden.

Voor wie zijn deze trainingen?

Veel vrouwen rennen graag naar de veel geadverteerde cursussen en trainingen uit de series "How to please HIM", "How to please HIM", "100500 pijptechnieken", enz. Ze beloven dat een vrouw, na deze praktijken te hebben geleerd, een ideale minnaar zal worden, van wie seks gewoonweg waait. Alleen is het niet waar. Alleen de vrouw die zelf geniet van dit proces straalt echt seksualiteit uit. Als ze doet alsof, dan leeft ze als een persoon die haar rijkdom wil tonen en wordt gefotografeerd tegen de achtergrond van dure auto's van anderen. En je kunt jezelf niet voor de gek houden, en de meeste mensen om je heen begrijpen de discrepantie, en vroeg of laat komt de waarheid in al zijn lelijkheid naar boven. Geen opzettelijk sexy uiterlijke kenmerken, geen decolleté, mini- en stiletto's kunnen verbergen dat je seks zo-zo is.

We hebben onlangs een experiment uitgevoerd - we hebben een vrouwencursus over egoïstische seks gelanceerd. Egoïstisch omdat er met geen woord over mannen wordt gesproken, alleen over plezier voor de vrouw zelf. De voorwaarden voor deelname waren eenvoudig - schrijf een bericht dat je kwaliteitsseks voor JEZELF wilt, en niet voor HEM. Weet je wat het resultaat is? Met als resultaat een heleboel applicaties in de stijl van "Ik ben erg geïnteresseerd en moet, maar is het mogelijk om geen bericht te plaatsen, anders zullen mensen het zien." En dit zijn dezelfde vrouwen die massaal reposten over 'hoe een man te plezieren'-cursussen. Maar voor jezelf schamen, net als bij een taart. Mannen en ik werken al heel lang op gelijke voet, we geven om de toekomst op gelijke voet, maar het is nog steeds een schande om op gelijke voet seks te hebben ... En er zijn zo weinig opgroeiende trainers die vrouwen leren hoe om de spieren van het vaginale kanaal te vernauwen om orgasmes te krijgen, en niet om IT aangenamer te maken.

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

Patriarchale/feministische benadering

In cursussen over vrouwelijke vrouwelijkheid zeggen ze: "Een man die een 'koude' vrouw binnengaat, geeft haar zijn energie en wordt zwak, zwakzinnig en niet in staat om te verdienen. Daarom, als hij rijk wil worden, moet hij je op zijn minst een beetje prikkelen. En zo niet, doe het dan zelf. Gewoon rustig masturberen onder de douche en er dan klaar voor uitkomen.”

Onze moderne versie: “Om de opwindingsfase te bereiken, is voorspel gewoon noodzakelijk. Anders zal het onaangenaam of zelfs pijnlijk zijn en zullen gedachten over alles behalve het proces gaan. En je kunt geen orgasme bereiken. En het bloed zal nog steeds naar de bekkenorganen stromen, en als u geen afscheiding krijgt, loopt u het risico uiterst onaangename ziekten te krijgen door bloedstagnatie. Bovendien zullen deze lichaamsbewegingen je niet opbeuren, dus hoogstwaarschijnlijk zul je de achterstand inhalen en cerebrale seks hebben met de hersenen van deze man. Een dergelijke actie zal hem waarschijnlijk niet motiveren om meer te verdienen en meer geld aan u uit te geven. Als je man weet van voorspel, maar het toch liever snel en op zijn eigen manier doet, dan is het beter om gewoon te masturberen.

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

Is het je opgevallen hoe verschillende benaderingen voor ongeveer hetzelfde resultaat?

Helaas kunnen vrouwen nog steeds niet openlijk toegeven aan hun seksuele behoeften. Eenheden doen het. In de ogen van het grote publiek is een man die "naar links ging" vanwege een mager en onsuccesvol seksleven een lijder en heeft een excuus, maar een vrouw in een vergelijkbare situatie wordt duidelijk een vrouw van gemakkelijke deugd genoemd.

Een man die ontevreden is over de intimiteit van het gezin heeft enorm veel spijt, en zijn vrouw, die in dit opzicht alles "verkeerd" doet, wordt met modder begoten. Maar een vrouw kan nog steeds niet bewijzen dat als haar man haar niet bevredigt, overspel een noodzakelijke maatregel is. Ze wordt automatisch een "wandelaar", en er zijn geen redenen of excuses voor haar verraad.

In veel situaties die met seks te maken hebben, is altijd de vrouw de schuldige. Ook als het om verkrachting gaat. Stel je bijvoorbeeld een situatie voor: een man loopt 's nachts door het park, drie mensen grijpen hem vast en verkrachten hem. Hij dient een aanvraag in, er is een schandaal in de pers, iedereen heeft spijt, sympathiseert en stelt geen onnodige vragen, iedereen begrijpt dat de man een tragedie heeft.

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

En als je je een soortgelijke situatie voorstelt met een meisje? Een meisje loopt 's nachts door een park, drie mensen grijpen haar vast en verkrachten haar. Ze dient een aanvraag in en... En dan komen er van alle kanten vragen en beschuldigingen. Wat droeg dit meisje precies? Plotseling, kort en strak - toen provoceerde ze zelf de verkrachters en liet ze haar lichaam zien. En waarom liep ze 's nachts door het park, rende ze expres aan, wist ze niet hoe gevaarlijk het was? Maar was het meisje nuchter en kwam ze niet terug van het feest, en wat voor soort leven leidde ze vóór het incident, misschien werd ze gefotografeerd in dubieuze poses of ontmoette ze verschillende mannen - dan is ze zelf losbandig en dus heeft ze het nodig .

Het is verschrikkelijk, maar vrouwen zijn hier ook bij betrokken - ze zoeken naar negativiteit en details voor de beschuldiging om mannelijke verkrachters te rechtvaardigen. Allemaal dezelfde installatie - wauw, alles is voor hen. Hoe we dromen om eindelijk deze denkwijze te doorbreken en vrouwen te leren zichzelf eerst en vooral te waarderen...

Denk niet dat we ons in het kamp van mensenhaters bevinden. We houden van en waarderen mannen. We weten gewoon dat een man sowieso een orgasme zal krijgen, maar een vrouw is geen feit. Daarom zijn we feministen en werken we voor vrouwen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

HOE BEVESTIGINGSSTIJL HET SEKSLEVEN BENVLOEDT?

GELUK EN SUCCES: HOE TE COMBINEREN?

FEMINISME IS GEEN HINDER VOOR SEX

NAAR EEN SWINGER CLUB EEN PERSOONLIJKE ERVARING VAN EEN PROFESSIONELE SEXoloog

MANNEN ZIJN VAN MARS, VROUWEN VAN VENUS. HEEFT GENDER INVLOED OP DE SEX-BEHOEFTEN

ALLES KOMT UIT DE KINDERJAREN: WAT HET GEVOLG KAN HEBBEN VAN AUTORITEIT EN DEMOCRATISCH ONDERWIJS

HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

WAAROM ZOUDEN VROUWEN ORALE SEX TRAINING HEBBEN?

MANNEN NEP ORGASME OOK!