HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

Je bent aan het schoonmaken, je denkt dat je niet moet vergeten de energierekeningen te betalen, dat je vriendin al een aantal weken niet heeft gebeld en er is een onaangenaam gesprek ontstaan ​​met een collega. En dan verschijnt plotseling de echtgenoot, omhelst haar middel en knipoogt verleidelijk.

HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

En nu?

Misschien is seks precies wat je nu nodig hebt. Ontspan, vrolijk op. In dit geval, geweldig, geniet ervan! Maar misschien is er maar één gedachte in mijn hoofd: “Maakt hij een grapje? Helemaal niet eerder!”

Ontkenning van seks is een bittere pil om te slikken, vooral wanneer in een paar bijna altijd intimiteit begint, en de ander meestal alleen met toestemming of weigering reageert.

Maar laten we eerlijk zijn, afgewezen worden is niet veel beter dan afgewezen worden. Je bent overstuur en geïrriteerd dat de partner geen rekening heeft gehouden met je humeur en je in een lastige situatie heeft gebracht. Of je schaamt je zo om hem te beledigen dat je reageert op zijn avances, hoewel je dat helemaal niet wilt.

Afwijzing is echter niet altijd schadelijk voor een relatie als deze op de juiste manier wordt gepresenteerd.

HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

1. Wees duidelijk over waarom je nee zegt.

Als je niet in de stemming bent, kun je het beste uitleggen waarom. Omdat de meeste mensen maar één reden tussen de regels door lezen - het probleem ligt bij hen persoonlijk. Laat je partner niet de hersens kraken en zichzelf verwijten dat hij iets verkeerd heeft gedaan.

Moe na het werk - zeg het maar. En als de reden nog steeds te maken heeft met uw partner, leg hem dan uit wat u dwarszit. Laat de situatie niet zijn gang gaan. Het is beter direct te spreken dan stil te kijken hoe spanningen en misverstanden zich opstapelen.

2. Stel een andere keer voor - binnenkort

Stel je voor hoe je een vriend zou weigeren die je voor koffie had uitgenodigd. Als je gewoon antwoordt: "Ik wil niet echt", klinkt dat misschien beledigend. Hoogstwaarschijnlijk zult u iets zeggen als: "Sorry, ik wil vandaag uitrusten. Laten we in het weekend gaan, zullen we? Ik weet een nieuwe coffeeshop, ik wilde even langskomen.”

Evenzo kan een eenvoudig 'nee' tegen een uitnodiging om de liefde te bedrijven zonder een alternatief aan te bieden, onbeleefd en onattent lijken. Je laat je partner in het ongewisse: nee - dit is niet vandaag? Nog een week niet? Absoluut niet? Heb ik iets verkeerd gedaan?

Aan de andere kant is een antwoord dat impliceert dat je geïnteresseerd bent, maar iets later, veel gemakkelijker te accepteren. “Nu is er helemaal geen stemming. Laten we 's ochtends voor het werk gaan, als ik een goede nachtrust heb?

HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

3. Zoek een andere manier om van intimiteit te genieten

Alleen omdat je vandaag geen zin hebt om seks te hebben, wil nog niet zeggen dat je niet intiem wilt zijn met je partner.

Studies tonen duidelijk aan dat mensen op het gebied van seks, ongeacht hun geslacht, niet alleen de bevrediging van fysiologische behoeften zoeken, maar ook de behoefte om zich geliefd, belangrijk, enz. te voelen.

Misschien kom je vandaag langs met een gesprek van hart tot hart, handen vasthouden, knuffelen, gewoon bordspellen spelen.

Misschien is wat de partner echt nodig heeft niet de fysieke handeling zelf, maar je onverdeelde aandacht en liefde.

Wees niet bang om eerlijk en kwetsbaar te zijn tegenover je geliefde. Doe niet alsof je seks wilt als je het niet echt wilt, maar laat hem zich ook niet afgewezen of ongewenst voelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

HOE BEVESTIGINGSSTIJL HET SEKSLEVEN BENVLOEDT?

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

GELUK EN SUCCES: HOE TE COMBINEREN?

FEMINISME IS GEEN HINDER VOOR SEX

NAAR EEN SWINGER CLUB EEN PERSOONLIJKE ERVARING VAN EEN PROFESSIONELE SEXoloog

MANNEN ZIJN VAN MARS, VROUWEN VAN VENUS. HEEFT GENDER INVLOED OP DE SEX-BEHOEFTEN

ALLES KOMT UIT DE KINDERJAREN: WAT HET GEVOLG KAN HEBBEN VAN AUTORITEIT EN DEMOCRATISCH ONDERWIJS

WAAROM ZOUDEN VROUWEN ORALE SEX TRAINING HEBBEN?

MANNEN NEP ORGASME OOK!