MANNEN NEP ORGASME OOK!

MANNEN NEP ORGASME OOK!

Er is een stereotype dat mannen in bijna 100 van de 100 gevallen een orgasme bereiken, en alleen vrouwen imiteren het. Het maakt niet uit hoe!

MANNEN NEP ORGASME OOK!

Wat voor soort mannen hebben de neiging om te liegen over een orgasme?

Tijdens vleselijke genoegens, toont jouw man zijn enthousiasme zo levendig dat alle buren zich bewust zijn van de kleinste details van wat er gebeurt, en van zijn geschreeuw op het moment van de hoogste extase, aan de andere kant van de muur, het portret van zijn geliefde moeder breekt en valt? Hij behoort mogelijk tot de 27% van de mannen die een orgasme faken. Ja, lieve dames, niet alleen jullie kunnen de simulatie van een heldere finish in een saaie geslachtsgemeenschap doen.

Mannen ook, ook al zijn ze nog steeds kleiner (68% van de vrouwen gaf toe dat ze deden alsof de partner hen naar de zevende hemel stuurde, terwijl het in feite was alsof je naar de maan liep). Het onderzoek werd uitgevoerd onder een steekproef van 2.000 mensen, waarbij Amerikanen en Europeanen gelijkelijk verdeeld waren.

Als je in details treedt, dan moeten we toegeven dat biseksuele mannen of homomannen meestal een orgasme imiteren. 34% van de eerste en 48% van de laatste! Onder heteroseksuele mannen loog slechts 25% over een orgasme. Het is begrijpelijk, want het is niet zo gemakkelijk voor een man om dit te doen. Maar het gebruik van een condoom deed veel om de trieste waarheid te verbergen.

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan bevestigde meer dan de helft van de mannen en vrouwen die deelnamen aan het onderzoek dat ze ooit een orgasme hadden nagebootst. In Europa waren dat er maar 36%. Misschien is dit te wijten aan het feit dat Amerikanen traditioneel beleefder zijn: "Nee, schat, wat ben je? Geen zorgen! Alles was geweldig! Laten we nu gaan slapen, oké?"

MANNEN NEP ORGASME OOK!

Waarom doen ze dat?

De kern van deze oefening is een goed voornemen: de partner niet van streek maken. 31% van de respondenten wil dat hun seksuele relatie er bevredigend uitziet, zelfs als ze zelf begrijpen dat er iets echt mis met hen is. Maar imiteren blijkt geen optie, het beschermt paren niet tegen schandalen: 21% van de paren kreeg ruzie na het ontdekken van de waarheid, en 25% ging zelfs uit elkaar!

Daarom is en zal de beste oplossing voor eventuele seksuele problemen in een paar altijd hun gesprek met een partner zijn. Bovendien spreken problemen in seks meestal van problemen in communicatie en vertrouwen tussen partners. Of misschien is de zaak afgezaagd op het gebied van gezondheid - in dit geval kan een bezoek aan een seksuoloog de noodzaak voor een moeilijke keuze wegnemen: liegen of niet liegen over een orgasme.

Reacties

Populaire posts van deze blog

HOE BEVESTIGINGSSTIJL HET SEKSLEVEN BENVLOEDT?

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

GELUK EN SUCCES: HOE TE COMBINEREN?

FEMINISME IS GEEN HINDER VOOR SEX

NAAR EEN SWINGER CLUB EEN PERSOONLIJKE ERVARING VAN EEN PROFESSIONELE SEXoloog

MANNEN ZIJN VAN MARS, VROUWEN VAN VENUS. HEEFT GENDER INVLOED OP DE SEX-BEHOEFTEN

ALLES KOMT UIT DE KINDERJAREN: WAT HET GEVOLG KAN HEBBEN VAN AUTORITEIT EN DEMOCRATISCH ONDERWIJS

HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

WAAROM ZOUDEN VROUWEN ORALE SEX TRAINING HEBBEN?