WAAROM ZOUDEN VROUWEN ORALE SEX TRAINING HEBBEN?

WAAROM ZOUDEN VROUWEN ORALE SEX TRAINING HEBBEN

Seksscholen, of sekssalons zoals ze in het VK vaak worden genoemd, winnen steeds meer aan populariteit. Het grootste deel van hun publiek zijn vrouwen. Rebecca Holman, journaliste van het gerenommeerde Britse tijdschrift The Telegraph, besloot zich in te schrijven voor een van de trainingen en erachter te komen waarom ze zoveel bezoekers trekken.

WAAROM ZOUDEN VROUWEN ORALE SEX TRAINING HEBBEN?

Een paar jaar geleden heb ik geprobeerd Russisch te leren. Ik sloot me aan bij de beginnersgroep. Van de 8-10 mensen had niemand, zoals ik, enige communicatieve vaardigheden in deze taal. Na zes weken was ik de eerste van de hele groep die de klas verliet en de taalschool verliet.

Afgezien van een rudimentair begrip van het Cyrillische alfabet, heeft deze ervaring me geleerd dat ik er niet tegen kan om voor mensen in de klas te spreken. Elke keer voel ik grote schaamte.

Dus hoe kwam ik op een dag op zo'n punt dat ik weer in de klas zat met 10 andere vrouwen die de kunst van het pijpen met lolly's onder de knie hadden? Het stomste is dat ik niet eens zeker ben van mijn houding ten opzichte van seksscholen, sekssalons of seksuele voorlichtingscentra - noem ze zoals je wilt.

Hoe vaak ontmoet u over het algemeen heteroseksuele mannen die naar sekstraining gaan? Ik vermoed niet vaak. Ik ging naar een masterclass in The Coco de Mer in Londen, waar het publiek allemaal vrouwen was, met uitzondering van een man van middelbare leeftijd die met zijn partner kwam. Dus, een man van middelbare leeftijd die met zijn partner kwam, een grote hallo voor jou!

Het feit dat vrouwen hun seksuele vaardigheden proberen te verbeteren om hun man te plezieren is natuurlijk goed, maar om de een of andere reden reageren mannen niet met dezelfde ijver. Dit is natuurlijk niet eerlijk!

Gaan mannen naar zo'n sekstraining?

Toen ik de instructeur vroeg of er mannen in de klas waren, zei hij: “Momenteel richt onze salon zich meer op vrouwen dan op mannen. Maar we merken dat de interesse van mannen voor seksscholen is toegenomen en we zijn zelf ook benieuwd of ze zich gaan inschrijven voor masterclasses.” Laten we eens kijken.

Ik vond het ook nooit leuk dat vrouwelijke sexappeal (of het gebrek daaraan) wordt gecommercialiseerd in de dienstenmarkt.

Je hoeft geen zeven span in je voorhoofd te hebben om de druk op vrouwen op te merken - je moet niet alleen beter worden in bed, maar ook een soort echte godin van de burlesque zijn. Dit is een kenmerkend probleem van de moderne wereld, waar je niets bent als je niet seksueel bent.

Je kunt de CEO zijn van een groot internationaal bedrijf, zes stiefkinderen opvoeden en elk weekend een marathon lopen, maar als je slecht in bed bent, ben je automatisch niet meer heet genoeg, cool of sexy genoeg.

Er is natuurlijk niets mis mee om je bewust te zijn van je eigen seksualiteit en er vertrouwen in te hebben. Maar als je niet kunt opscheppen over zo'n "superkracht" of er gewoon het nut niet van inziet, gaan we deze optie misschien als normaal beschouwen?

Wie legt de lat?

Wie bepaalt de normen voor wat slecht is in bed, wat normaal is en wat onaanvaardbaar is? Tegenwoordig wordt lichte "BDSM" sterk aangemoedigd, hoewel 20 jaar geleden, als je met een paar handboeien begon te zwaaien voor een willekeurige minnaar, je als een vreselijke pervert zou worden beschouwd. Dus wie legt de lat?

Voordat ik orale seks ging studeren, stelde ik me een jonge vrouw voor die een fortuin zou uitgeven om beter, verfijnder, enz. te worden. in bed omdat haar onaangename vriendje haar vertelde dat ze een complete log was. En toen introduceerde ze een heel slimme, mooie, spectaculaire vrouw die zichzelf beoordeelt op basis van het vermogen om te pijpen, en niet, laten we zeggen, het vermogen om een ​​stopcontact te veranderen of een atoom te splitsen. Al deze gedachten lieten een nare nasmaak achter in mijn mond.

WAAROM ZOUDEN VROUWEN ORALE SEX TRAINING HEBBEN?

Waarom ben ik daarheen gegaan?

Dus waarom heb ik me aangemeld voor deze training? Nou, omdat ik een gecompliceerde dame ben - ten eerste. Ten tweede voelde ik onschuldige nieuwsgierigheid, en ook een beetje angst om helemaal alleen te sterven, omdat ik nooit geleerd heb hoe ik een pijpbeurt moet geven als een pro.

Dat laatste is waarschijnlijk de slechtste reden om naar de seksschool te gaan. Zodat je het weet, ze hebben nooit een relatie met mij verbroken vanwege slechte vaardigheden in orale seks, en in het algemeen heb ik hierover nooit verwijten in mijn richting gehoord. Kortom, het maakt niet uit, topic gesloten!

Het enige wat ik wil zeggen is dat ik me altijd aan dit standpunt heb gehouden: als een man het geluk heeft met mij in hetzelfde bed te liggen, zou hij daar blij mee moeten zijn, punt uit. Soms probeerde ik mezelf er zelfs van te overtuigen dat deze luiheid van mijn kant een soort feministische dwaas is, wat natuurlijk complete onzin is.

Maar toen ik ouder werd, begon het me toe te lijken dat mijn onwil om op zijn minst enige ijver in bed te tonen, nutteloos zou zijn. Vooral als iedereen in de buurt naar deze stomme trainingen gaat. Ja, nu hoef je alleen maar in te breken in een taart om op zijn minst een tweede date te krijgen!

En ja, vooruit op je vraag, ik zal zeker de hel geven van iedereen die me niet sexy genoeg vindt. Zoals ik al zei, ik ben een gecompliceerde dame.

Dus, om het samen te vatten: ik ging naar sekstraining omdat ik nieuwsgierig was. Maar ook omdat ik stiekem geloofde in een kleine kans dat ik dankzij nieuwe kennis mijn persoonlijke leven zou regelen en een jonge man zou vinden.

Wie komt er naar sekstraining?

De training die ik volgde heette "Fluit spelen met meester Dominik". En weet je wat? Ondanks al mijn vooroordelen, die ik hierboven noemde, vond ik het erg leuk.

Meester Dominic, zoals zijn naam al aangeeft, domineert graag, dus kreeg hij een goede baan als leraar op een seksschool. Bij de eerste les deelde Dominic zijn belangrijkste geheimen van een goede pijpbeurt. Kortom, je kunt ze in één zin overbrengen: ga langzaam naar de laatste handeling en doe in ieder geval alsof je het naar je zin hebt. Er waren er natuurlijk nog meer, maar deze twee aanwijzingen zijn de belangrijkste.

Dit werd gevolgd door een pauze voor champagne, en daarna splitsten we ons in tweetallen om onze techniek op lolly's aan te scherpen. Het eindigde met een blok vragen en antwoorden.

Terwijl ik ging zitten, mijn tweede glas champagne stevig in mijn hand geklemd, realiseerde ik me dat ik verwachtte een kamer vol ambitieuze twintigers te zien die aantekeningen zouden maken bij elk woord en vragen zouden stellen over manieren om je mond wijd open te doen zonder een ontwrichte kaak te krijgen.

In feite waren alle studenten van mijn leeftijd - van 30 jaar en ouder. 70 pond voor training is niet zo weinig, wat betekent dat iedereen die aanwezig is behoorlijk rijk is. Sommigen schreven zich in met hun vriendinnen, maar de meesten, zoals ik, kwamen alleen. Iedereen leek een beetje verlegen, maar niemand leek doodsbang of gedesoriënteerd.

Alle vrouwen met wie ik de kans had om te chatten, hadden een langdurige relatie en waren op zoek naar manieren om het wat spannender te maken. Er was zelfs een getrouwde vrouw die verzekerde dat haar man zich graag bij haar zou voegen als hij niet bij de kinderen thuis hoefde te blijven.

De aanpak van de meeste deelnemers leek ongeveer als volgt: “Als je een taal wilt leren, schrijf je dan in op een talenschool. Dus waarom niet naar de training gaan als je beter wilt worden in seks? Maar het punt is, 20 jaar geleden renden mensen niet naar seksscholen tussen conversatielessen Spaans en salsalessen.

Hoe is het concept van sekstraining ontstaan?

Seksschool in de breedste zin van het woord is een modern fenomeen. Lauren Newman, coördinator van de sekssalon waar ik studeerde, schrijft het toe aan het hoogtepunt van de zogenaamde 'huisvrouwenporno'.

“Seksscholen zijn ongelooflijk populair geworden. Mede dankzij het succes van Fifty Shades of Grey, Beauty of the Day en schrijvers als Caitlin Moran. Daardoor zijn mensen opener over seks dan voorheen. Vooral vrouwen die zich sexy wilden voelen en ook seks wilden domineren.”

In werkelijkheid verliep de training bijna perfect. Mijn "klasgenoten" waren slimme, volwassen vrouwen die daar kwamen omdat ze dachten dat het interessant zou zijn en een extra vonk aan de relatie konden geven. De sfeer was vriendelijk, warm en helemaal niet intimiderend.

Ik ben blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Niet omdat ik nu een echte meester in orale seks ben geworden, maar omdat ik daar een beetje meer verlicht ben vertrokken.

Ik realiseerde me onder andere hoe gehinderd ik werd door mijn arrogante houding ten opzichte van deze "seksverlichting". Als je van je partner houdt, als je een gezonde relatie hebt, zal een beetje moeite om hem te plezieren je niet een minder intelligente, waardige vrouw maken of je het recht op feministische opvattingen ontzeggen.

Het komt allemaal neer op seksuele voorlichting

Maar wat zou je ervan vinden als elk 16-jarig schoolmeisje een schoolcursus zou moeten volgen waarin ze de techniek van orale seks zou leren?

Oké, laten we zeggen dat ik hier een beetje dramatisch en overdrijf. Niettemin is er een algemeen aanvaarde mening dat een harmonieus ontwikkelde persoonlijkheid op een bepaalde leeftijd een bepaald niveau van seksuele competentie moet beheersen. Als je het niet onder de knie hebt, zit je nog steeds vast in de kindertijd. Immers, als er een verschil is tussen films 16+ en 18+, dan wordt verwacht dat iemand rond deze tijd een soort seksuele ervaring opdoet.

Mijn mening kan niet revolutionair worden genoemd. Hier is meer dan eens over gesproken. Als we betere seksuele voorlichting op scholen zouden hebben en meer zouden investeren in het opbouwen van een gezond gevoel van eigenwaarde bij meisjes, zou het niveau van seksuele aantrekkelijkheid en vaardigheid in vrijen er niet toe doen. Iedereen zou zijn eigen normen voor zichzelf bepalen. Maar het echte beeld is duidelijk anders.

Eerlijk gezegd weet ik niet eens welk alternatief ik kan bieden. Het enige dat ik weet is dat mijn kennismaking met sekstraining positief is geweest. Veel leuker dan ik had verwacht. Maar toch weet ik niet zeker of ik zou willen dat hun bezoek verplicht wordt voor alle vrouwen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

HOE BEVESTIGINGSSTIJL HET SEKSLEVEN BENVLOEDT?

HEBBEN FEMINISTEN EEN TRAINING OVER SEKS NODIG?

GELUK EN SUCCES: HOE TE COMBINEREN?

FEMINISME IS GEEN HINDER VOOR SEX

NAAR EEN SWINGER CLUB EEN PERSOONLIJKE ERVARING VAN EEN PROFESSIONELE SEXoloog

MANNEN ZIJN VAN MARS, VROUWEN VAN VENUS. HEEFT GENDER INVLOED OP DE SEX-BEHOEFTEN

ALLES KOMT UIT DE KINDERJAREN: WAT HET GEVOLG KAN HEBBEN VAN AUTORITEIT EN DEMOCRATISCH ONDERWIJS

HOE EEN PARTNER IN SEKS TE WEIGEREN ZONDER DE RELATIE TE SCHADE

MANNEN NEP ORGASME OOK!